Xilitol Zahăr de mesteacăn 500 g Finlanda Xilitol

Xilitol Zahăr de mesteacăn 500 g Finlanda Xilitol

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Xilitol Zahăr de mesteacăn Finlandia Xilitol, 500 g Țara de origine - Finlanda CUI ESTE DESTINAT ZAHARUL DE MESTEASEAN XYLITOL Zahărul de mesteacăn cu xilitol este pentru persoanele care nu pot sau nu ar trebui să folosească zahărul tradițional și pentru persoanele care încearcă să slăbească. DE CE ZAHAR DE MESTEASEAN? Xilitolul este un echivalent de zahăr complet natural, sănătos, care se găsește pe scară largă în natură, obținut în Finlanda dintr-un mesteacăn. Xilitolul are un indice glicemic foarte scăzut IG8 - o alternativă excelentă și sănătoasă la zahărul tradițional Xilitolul este larg răspândit în natură, deși apare în cantități mici. Xilitolul poate fi găsit: în unele fructe, fructe de pădure, ciuperci, legume, lemn de esență tare (în special mesteacăn - finlandezii îl numesc „zahăr de mesteacăn) AVANTAJELE XILITOLULUI: Conține cu 40% mai puține calorii decât zahărulSuprimă apetitul pentru dulciuri Nu fermentează în tractul digestiv Pentru cei cărora le pasă de silueta lor - utilizarea zahărului de mesteacăn este soluția perfectă Cum se utilizează Xilitolul este produs în cantități mici (aproximativ 15 g) în intestinul uman, ca produs din prelucrarea unor fibre din legume, fructe și cereale integrale. Aceasta înseamnă că organismul nostru digeră această substanță, dar cantitatea de enzime digestive produsă în acest scop poate fi prea mică pentru a face față imediat unei porțiuni mari administrate extern. Prin urmare, introducerea xilitolului în alimentația dumneavoastră ar trebui să înceapă cu porții mici, aproximativ o jumătate de zi. lingurițe de xilitol zilnic pentru a ajunge la porția țintă după 10-14 zile. Consumul prea mult la începutul utilizării poate duce la o ușoară diaree. În cele din urmă, oamenii de știință finlandezi recomandă să luați aproximativ 40 g de xilitol pe zi (8-10 lingurițe), totuși, zahărul de mesteacăn este sigur, indiferent de cantitatea consumată. UTILIZARE XILITOL: pentru consum direct pentru aluat de copt, cu excepția aluatului de drojdie (drojdia nu crește pe xilitol) pentru prăjit, gătit, pentru alimente congelate pentru conserve: gemuri, conserve, sucuri pentru deserturi pentru băuturi Ambalare și distribuție: INFO-FARM Michal Staś în moștenire, u Poprzeczna 37a, 43-300 Bielsko-Biała

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.